Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Dekat Setahun Ada

Cik Zara | 08:44 | 0Comments |
Asslamualaikum
Fuuhhh! lama kot tak buka blog ni. Dalam masa setahun tak buka banyak benda yang jadi. Yang paling besar terjadi dah bertukar status. Dulu "cik" sekarang dan "puan". hihi. Dah dekat setahun jugak jadi cikgu. Sampai tak ada masa nak bermanja dengan blog. Bila cuti sekolah sibuk nak berkepit dengan suami. Dulu 12 jam dengan blog. Crochet pun dah lama jugak dah stop buat. Tak tau la bila nak start crochet balik. serius! rindu nak mengait tapi waktu kadang-kadang rasa sangat mencemburui. hehe.

Sekarang nak start blogging balik la. Rasa macam dah lama sangat tak blogging, tak join segmen dan semuanya tentang blog.. Rinduuunnyyyaaaaa!!

Lastly, nak belanja satu gambar kawen.Haha

gambar belah suami


Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

No comments: