Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Masterpiece Hantaran Pertunangan

Cik Zara | 17:54 | 13Comments |
Assalamualaikum

Hari ni nak share dengan korang masterpiece hantaran. Manalah tahu dapat menolong korang untuk buat hantaran.

Tema : kuning + coklat + cream





Tema: Ungu + putih






Enjoyed!!
Wassalam



Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

13 comments:

Normi Nieza said...

cantik...

Cik Zara said...

tq...hehe

AiSyA LiEzA said...

cantikk... akk buat sndiri ekh?? :) siapa y nak bertunang??

Cik Zara said...

tq aisya..hehe..taklah upah orang suh buat.. akak bz nk buat bende2 ni..haha..

Nao Mei said...

wah senangnye adik akak...pandai buat cam nie..:)...

cntik eh..

Cik Zara said...

haha.. upah orang memang pandailah kak..haha.. cuba buat sendiri maunya tak jadi..hehe

ANISRAHIM said...

Tapi kebanyakan wedding anis pegi skrg dorg lebih suka gune color soft, dan gubahan pon dah lain skrg...

rindu gubahan mcm ni :D dan telur rebus hehe

Cik Zara said...

hehe..tulah skrang org suka warna pastel.. tp xpelah ikut perubahan zaman..hehe..

meh dtg sisni, trngggnu masih lagi ade buat telur rebus,,haha

PuanZaniff said...

cantik..tapii manyaknya bunga-bunga..hihi

Cik Zara said...

haha..tulah..upah org buat..lpas tu x cakap nak minimalis.. malas nk complain terima jelah seadanya..haha

ANISRAHIM said...

huaaaaa...boleh! zara kawin insyaAllah anis dtg. Telur rebus fav anis :)

Cik Zara said...

hehe.. insyaAllah zara jmput anis..nak kasi anis makan telur rebus banyak2..haha

ANISRAHIM said...

hahaha terbaekkkk!