Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Bermesra!

Cik Zara | 09:02 | 3Comments |
Assalamualaikum

Agak lama tidak beramah mesra, bermanja-manja dengan blog kesayangan ni.
Blogger ajar join segmen pun tak sempat nak join. Terutamanya blogger Cik Akak comel ni. Cik Akak ada invite join segmen tapi tak sempat nak join. Dah tamat pun tempoh. :( Ampun kak Zara sibuk sangat. Tambahan lagi lappy selalu je berebut dengan Adam. 
Balik kerja je dia dah ada depan laptop. Malam sambung lagi sampailah disuruh buat kerja sekolah baru berhenti. Kena tumpukan pada Adam pulak ajar buat kerja sekolah. Dah penat terus je tidur pagi esoknya bangun gosok baju, mandi, solat, buat sarapan, sediakan duit untuk budak-budak terus pergi sekolah.

Blog tergendala, nak bermesra dengan blogger lain pun tak sempat. Rindu nak blogwalking macam dulu.

Wassalam


Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

3 comments:

Nao Mei said...

Alolo dik...hihi...nama cik akak tu...hihi...sayang adik juga..tak pe dik kita kan ada urusan masing-masing :)

AiSyA LiEzA said...

kena beli lappy seorng satu kalau cm tu..baru senang...hehehe

Nieyxzha Hassan said...

Hoho..tajuk tu suspen je ;)