Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Review Dan Tempahan Qila Caprilla

Cik Zara | 00:28 | 6Comments |
Assalamualaikum

Sebelum ni dah review blog Mai SINI dan Eiyra SINI
Sekarang nak review blog adik manis Qila Caprilla. Mempunyai blog yang simple, cantik dan kemas. Tuannya pun comel. ^___^
Masuk je dalam rumah Qila ni terasa blog yang ringan dan sangat cepat loading.
sedebar di sebelah kanan cantik je tersusun.
Blog Qila ada lagu, bertajuk "Saranghamnida" ye dik?

Klik header atas tu ye untuk ke blog Qila. 

Header dia cantik sangat suka tengok macam lampu kelip-kelip je. Selain tu Qila juga rajin join segmen dan update entry tentang pesanan untuk semua. Sekiranya nak kenal Qila dengan lebih rapat boleh contact Qila melalui akaun facebook dan twitter. 
Untuk bersembang-sembang dengan Qila ade shoutbox disediakan tapi korang kena scroll sampai bawah baru jumpa shoutbox tu. Jumlah followers pun ada sekali kat bawah tu. Kalau berkenan follow la sekali ye. 

Blog ni dah sempurna dan sangat menarik. Tak ada apa yang perlu diubah atau dicantikkan lagi sebab Qila pandai susun atur perabot dalam blog dia ni. ^___^
Akhir kata, akak doakan semua wishlist Qila tercapai. Happy blogging k. :)

Hari tu Qila ada tempah crochet dengan I tapi sebab diri ni tersangatlah sibuk sampai tak sempat nak review.
Ada masa terluang sebelum pergi sekolah I review blog dan tempahan Qila.


Tu la benda yang ditempah oleh Qila, regular love yang bersaiz 13.5cm  lebar dan 12cm tinggi. 

Untuk melihat lebih banyak design boleh lawati Blue Yarn Crafting

Wassalam
Okay, nak pergi sekolah!
^___^


Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci