Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Segmen Pencarian BloggerStarz

Cik Zara | 16:41 | 11Comments |
Assalamualaikum
tiket pass masuk untuk diklik sahaja

-Misi dah follow projeksosial.com

Mula berblog dari tahun 2009 lagi tapi selepas habis belajar beberapa tahun lepas dan tangan ni malas sangat nak buka blog terus je terlupa password.  Jadi sebab malas juga nak cari penyelesaian untuk cari balik password blog dengan langkah mudah buat blog baru. Oleh sebab minat berblogging tu masih mendalam dan semakin menebal blog ni lahir akhir tahun 2012 sempena tarikh lahir I.

Sejarah yang mungkin berulang lagi apabila ada orang membeli hasil Craft I yang tak seberapa (boleh tengok dekat blog atau page) dan ia merupakan perkara yang paling best sepanjang I bersama baby baru ni. Selain tu apabila menang GA, Segmen dan Contest. Setakat ni dalam banyak-banyak yang I join adalah dalam 3/4 kali menang. Time tu rasa happy sangat. Rasa macam usaha join dan support penganjur serta sponsor berbaloi-baloi. Tu perkara paling best sepanjang berblogging.

Jadi, sepanjang berblog dengan baby baru ni perkara paling sengal dan hampeh adalah gatai buat segmen walaupun followers masa tu tak sampai 50 orang pun. Haha. Batak nak followers ramai. Ini semua penangan blog lama yang ada ramai followers macam Dark lord voldemort.  Orang lain buat segmen bila follower dah mencecah beratus-ratus atau beribu-ribu. Ni tak sampai 50 pun dah menggatai buat segmen siapa yang nak join. Hihi.  Macam manalah I boleh terfikir nak buat benda yang karut macam tu. ^___^

Sudahnya hanya sorang je yang join tapi segmen tu dibatalkan lebih awal. Oleh sebab I dah janji nak bagi hadiah walaupun seorang je yang join I tetap bagi dia hadiah. Lepas tu baru sedar yang tak perlu ramai followers kalau entry baru ada seketui dua. jadi start dari hari tu I cuba perbanyakan entry dan join beberapa segmen dan GA.

Saya nak masuk bloglist Geng Bersosial

Tarikh luput: 21 feb 2013

Wassalam
Okay nak tengok Harry Potter And The Chamber Of Secret

^___^

Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

11 comments:

AimitoSehah said...

Awak ditag
http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/02/current-chapter-segmen-jom-tambah_5.html

Shaqir Ir Manz said...

hehehe...thnx sbb sudi join :D

Cik Rongoks Ika said...

dari segmen sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

AyueJean AJ said...

Follow sini dari segmen sama... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

wan echa said...

http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-segmen-pencarian-bloggerstarz.html

salam knal..done folo sini..dari segmen yg sama

Aien said...

http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz_15.html


dah follow awak.harap dpt follow saya pulak:-)

MawardiYunus said...

Assalamualaikum awak.. :) gud luck ye. Saya pun join jugak contest ni.. Slamat ya :)
http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

Shaqir Ir Manz said...

tahniah XD

http://www.projeksosial.com/2013/02/senarai-top-10-segmen-bloggerstarz.html

Aku Penghibur said...

datang dari 10 terbaik dari prijek sosial :)

NASZ said...

singgah dari dari segmen yang sama.

Jemput singgah ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.mohdnaser.com