Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Segmen Kenali Saya Purple Sweetyzhanieyz83

Cik Zara | 16:03 | 22Comments |
Assalamualaikum

Klik banner untuk join

Dah follow dah belog akak sebelum ni. 

Jom kenali kak Nao Mei tapi akak ni bahasakan diri dia Cik Akak. Tak percaya boleh pergi merisik belog akak ni. Orangnya pun baik sangat dan cantik. Kalau korang komen dekat belog dia dengan pastinya I boleh jamin dia akan jawab. Sebab tu I suka masuk belog akak Nao Mei apa yang kita tanya atau komen ada balasannya. Suka! Suka! Suka!

Kalau nak kenal Cik Akak ni ringankan tangan menekan banner diatas tu. 
Hadiah untuk segmen ni sangat gempak sure akan tertarik.
Syarat penyertaan memang superb terbaiklah. Hanya follow belog Cik Akak je lepas tu tak ada nak klik situ klik sini. TERBAIKKK!!

Walaupun akak tak suruh tag saya nak tag jugak. Hehe. Boleh kak?
http://furrasbubblynotes.blogspot.com/
http://wwwfarahshahera.blogspot.com/
http://izniyannie.blogspot.com/
http://greennnpanda88.blogspot.com/
http://www.maileyjayley.my/
Haa, cukup lima orang saya tag. Hehe.

Tarikh luput: 30 Mac 2013

Wassalam
Okay, sehari satu segmen. Haha
^___^



Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

22 comments:

NuraisYah said...

Dari segmen same . Good Luck >.< Done Follow sini .
Jemput ke Belog Isyah ya .
http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

NuraisYah said...

Dari segmen same . Good Luck >.< Done Follow sini .
Jemput ke Belog Isyah ya .
http://ceritahatikuu.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

Nao Mei said...

wah...so cam realiti show pulak dear :) hahaha...thank support cik akak...:)

michelle De hunny said...

selamat bersegmen awak ^^
follow sini #506
follow saya jugak.
hehehe ^^

ejulz said...

singgah dari segmen yang sama.. :)

jemput join segmen saya jugak kalau belum k.. hehe ^_^

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

Maisarah Aisya said...

Salam . Dari segmen yg same . dating sini dan follow . jemput lha ke blog kite
http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

Aina Areen said...

datang dari segmen yang sama :D hehehe. dah follow awak dah .

http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

Nurrul said...

!Selamat bersegmen !! salam perkenalan.. ^^

Harafhamikah ♣ said...

Dari segmen sama. Dah follow sini. Jom follow saya balik.

http://chumellcute.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

(^,^) said...

jemput join contest... berpeluang memenangi tshirt blog siap url blog anda sendiri!!!

eCha said...

salam.. dari segmen sama.. da follow.. =D

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

^^eKaTiKaH^^ said...

woot woot. datang dari segmen yg same. hai... hehe ^^,

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dr segmen yg sama..

ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

Aireyn Ashra ツ said...

Datang dari segmen yang sama ^^

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/segmen-kenali-saya-purple.html

yuyun uyey said...

dari segmen yg sama. salam perkenalan. follow me back kay. hee :D

Noor Najwa said...

singgah dari segmen yg sama..done follow you,follow me back..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/simple-giveaway-2013.html

Arysha Hafrina said...

Hehe , datang dari segmen yang sama :)

Noor Najwa said...

dtgbdri segmen yg sama..done follow you,follow me back http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/03/segmen-kenali-saya-purple.html

Nao Mei said...

list peserta jom Bw rakan

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/senarai-nama-peserta-segmen-kenali-saya.html

Seneorita Baharin said...

Selamat bersegmen sweetie ^__________^

Nao Mei said...

Adik pemenang segmen cik akak...

sila rujuk entri nie

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/pemenang-segmen-kenali-saya-purple.html

jangan lupa email apa yang cik akak minta....tahniah