Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Segmen: Blogwalking & Kenali IPT

Cik Zara | 23:58 | 36Comments |
Assalamualaikum
klik banner untuk join
-Misi follow ke dua-dua blog selesai. 
Universiti pilihan adalah...
UNIVERSITI PENDIDIKAN SULTAN IDRIS
klik untuk ke laman web rasmi UPSI


"Saya Anak Kandung Suluh Budiman" title ni hanya diberikan kepada mahasiswa dan mahasiswi yang masih belajar dan juga graduan yang sudah bergraduasi dengan jayanya. Habis belajar akhir tahun 2011 dan bergraduat pada Mei 2012. Kira dah  hampir setahun bergelar "Alumni UPSI".
Kenalkan Cancelor UPSI:
DULI YANG TERAMAT MULIA RAJA PUAN BESAR PERAK DARUL RIDZUAN
TUANKU ZARA SALIM
D.K.S.A., D.K.A 
I'm adore her!
Belajar di UPSI mengajar kita mengenal erti perit dan jerih seorang guru mengajar kita sewaktu kita bersekolah dulu sehinggalah kita berjaya. Kat sini, pelajarnya dididik dan diasuh untuk mejadi seorang guru yang BITARA. Walaubagaimanapun korang masih lagi perlu bersaing dengan beberapa buah IPT lain yang juga menyediakan bidang pendidikan walaupun tidak sepenuhnya seperti UPSI. 
tarikh luput: 23 feb 2013  7 feb 2013
Wassalam
Okay, nak tengok Hotel Transylvania
^___^

Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

36 comments:

Husna Humairah said...

UPSI? Huhu. Saya apply situ! :D Dip Awal Kanak-Kanak. Tengok lah, ada rezeki kita jumpa :D

Terima kasih join :)

Cik Zara said...

@Husna Humairah yeke?..tapi akak dah konvo tahun lepas..xdpat nak jumpa..hihi

Husna Humairah said...

oh yeke? T_T xpelahh, jumpe kt sini je. hehehe :)

okay, ni dah ada senarai peserta, sini ye: http://milikhusnahumairah.blogspot.com/p/senarai-peserta-segmen.html

Cik Zara said...

@Husna Humairahhehe.. tulah..semoga berjaya untuk menempuh zaman universiti..tahnks..:)

Firdaus Sazali said...

Go UPSI! Tp xbrminat nak msuk UPSI.. hehe..

blogwalking from http://beritaremajaonline.blogspot.com/

Husna Humairah said...

tarikh tamat segmen telah dipercepatkan -> 7 Feb 2013 ;) hrp maklum..

^^eKaTiKaH^^ said...

wah UPSI. Ade kawan kite sorang kat sane.. hehe

dtg dari segmen yg same :)

Cik Zara said...

@Firdaus Sazalihaha..i'ts okay x minat sebab ada banyak lagi IPT yang boleh dipilih kat Malaysia ni//

Cik Zara said...

@Husna Humairahokay akan tukar sekarang..hihi

Cik Zara said...

@^^eKaTiKaH^^yeke?..tapi sy dah habis dah..dah selamat konvo pun..hihihi

Husna Humairah said...

oh yeee, TOLOOOOONG gerak ke blog sy, tulis di cbox samada anda pengguna celcom/maxis/digi supaya senang utk saya beli topap dulu *jika anda menang* :)

Jika anda tidak berbuat demikian, anda tidak akan diambil kira untuk dijadikan pemenang :)

Shafinaz Faizal said...

http://shafynanas.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

segmen yang sama dan follow sini .

GOODLUCK yaww ! do follow back :)

NidaZin said...

cantik... :)

Syarif Ahmad said...

nice blog artikel yang bagus, salam kenal , berkunjung ke sini blog saya :D
Kaos Ideologis
Pin Dan Gantungan Kunci Murah
Web Islami

Syarif Ahmad said...

nice blog artikel yang bagus, salam kenal , berkunjung ke sini blog sehat :D
Kaos Ideologis
Pin Dan Gantungan Kunci Murah
Web Islami

iena_mieyna ^^ said...

wow.. my senior. hehe. sy skrg 2nd year dkt UPSI. amik course apa ye dulu dkt UPSI? dh posting ke skrg?

fatayat eshmaal said...

UPSI! ada kawan dekat situ, kakak ipar pun belajar situ, salam ziarah dari UPM ;)
http://thobibi.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-dan-kenali-ipt.html

Atiqah Ivy said...

Hai....sy dtg sini nak baca segmen yg awk join ni..
*sy pon join segmen yg same..hihi

oo...student upsi rupenye...nice2 :)

Ubaidullah Jaafar said...

nice =), singgah segmen saya jugak
http://www.ubaidullahjaafar.my/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

Amira Akmalina said...

besnyaa akak dh grad. hehe. mira bru je abes stpm, so bru nk apply upsi . insya'Allah, ada rezeki dptlaa..

Cik Zara said...

@NidaZina ah tuanku zara memang cantik.. :)

Cik Zara said...

@fatayat eshmaalyeke?..tapi sy dah habis dah..hihi..

Cik Zara said...

@Atiqah Ivybekas student..hahaha..alumni upsi

Cik Zara said...

@Amira Akmalinaxpe.. dulu masa baru2 masuk macam tu bila jmpa senior..drang dah nak habis kita baru masuk..heheh.. semoga berjaya ya.. all the best..

Cik Zara said...

@iena_mieyna ^^hehe..yeke?..my junior..hihi.. dulu amik pendidikan seni visual.. dan belum posting lagi..tegah tggu IV..

Nana Lee said...

singgah dari segmen yg sama..

waa, akak senior sy la nie? sy pulak msh berbaki 3 sem..tak sabar nak habis..kui3..

btw, i'm follow & gud luck :)

Yong Baiaah said...

dari segmen yang sama, saya Unimas, sarawak

ceritasukadukasaya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

done follow you

Arita Atira said...

salam..dari segmen yang sama... saje terjah.. done Follow here.. Follow Me Back.. Tq and GOOD LUCK ! !

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

Arita Atira said...

salam..dari segmen yang sama... saje terjah.. done Follow here.. Follow Me Back.. Tq and GOOD LUCK ! !

http://tirasigigiarnab.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

mimbar kata said...

dari segmen sama

http://mimbarkata.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

salam kenal

atiqah zulkifli said...

jejalan sini dr segmen yg sma..
http://nazwww.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

nicosikura said...

pin.. pin.. pon.. pon.. ^_^ saya pun budak upsi.. jom melawat kisah saya.

http://kurakuramenari.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

Hamba Faqir said...

bw dr segmen yg sama..follow sini ;)

Hamba Faqir said...

bw dr segmen yg sama..follow sini ;)

fardiyah said...

wahh student upsi :D
http://fardiyah.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

Husna Humairah said...

PERHATIANNNNNNNNN!

Pemenang dah diumumkannnn--> http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/02/pemenang-segmen-blogwalking-kenali-ipt.html

Adakah anda pemenangnya? CHECK IT OUTTTTTT! :D