Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Review Dan Menang

Cik Zara | 18:45 | 14Comments |
Assalamualaikum

Selalu orang buat contest 'gores dan  menang' kali ni I nak buat lain dari yang lain. Chopp! Ini bukan segmen ye hanya nak suruh korang baca. ^___^

Ini adalah sebagai peghargaan kepada penganjur segmen, contest, giveaway dan sebagainya. Tanpa dorang semua tak mungkin kita semua dapat kenal dan kenal dengan lebih ramai blogger Malaysia.  Untuk pengetahuan semua blogger yang I review ni adalah blogger yang I pernah join segmen dorang dan menang. Antaranya adalah...

sila klik

Dari blog Iez ni I dapat kalendar yang super cute. Dapat disebabkan perserta peserta terawal yang join. Thanks ye Iez akak dah dapat calendar tu dua minggu lepas. Siap dapat dua keping lagi, tu pun adik akak dah amik satu. Cantiks!


Sila klik 

Tengok header pun mesti korang tahukan? Blogger yang agak famous dalam kalangan blogger Malaysia dan macam biasa silalah klik header tu. Dari Nabila I dapat purse domokun. Menang dalam Giveaway day Challange 3#. Thanks ye Nabila, akak dah dapat domokun tu.

Sila Klik

Cik Akma juga owner blogshop yang berjaya dan semoga terus berjaya. Kalau nak ke blogshop Cik Akma ni rajin-rajinlah tangan tu klik headr atas ni. Banyak jual produk kecantikan dan pastinya rambang mata serta murah-murah. Dari Cik Akma dapat novel 'Kau Cipta Kasih (Alaf21), Tomato Mask dan tudung bawal. I love it!. Tudung tu sangat cantik dan terima kasih Cik Akma.


Sila klik

Blog ni memang menarik dan sangat cantik penuh dengan warna merah dan gabungan hitam. Suka sangat belog ni. Kadang- kadang selalu singgah sini sebab nak tengok warna belog ni. Hope Cik Bubu tak marah sebab selalu stalk belog dia. ^___^ Dari blog Cik Bubu ni I menang dalam segmen bloh bertuah, dan memang sangat bertuah sebab hadia yang I menang tu sangat berbaloi. Selain I ada seorang lagi pemenang yang sama Nabila biela


Sila klik

Kenal Azzah melalui segmen juga dan masa tu dia buat segmen untuk banner dan I adalah orang yang bertuah sebab yang join tu sikit je. Nak tau benda sengal I buat masa nak join segmen Azzah ni? I pergi kira peserta yang join segmen ni sebab Azzah nak perserta dalam 30 orang kot kalau tak silap. Kira punya kira tak termasuk yang komen adalah dalam 28 orang, dan cepat-cepat buat enty, post terus komen pada kotak entry blog Azzah. ^___^ 


Sila klik
Dari Aressa I dapat banner jugak dan banner tu I dah amik. ^___^ Cantik sangat dan simple je. Kenal Aressa pun sama dari segmen sebelum ni kalau tak silap. Masa Aressa buat segmen dia sendiri I antara orang yang terpantas juga yang join. Thanks ye Aressa. Cantik banner tu.


Sila klik

Dari Syara ni I di review pun sebab masuk segmen. Thanks ye dik  sebab sudi review. ^___^

Sila klik

Sabrina ni juga pernah review I, cantik header dia warna warni lagi. Suka tengok. Thank sudi review ^___^

Lagi seorang blogger http://kekapasberceloteh.blogspot.com/ tapi yang tak dapat cari belog dia, tak tahulah dah delete ke apa. Dia pun pernah review I. Thanks ye. ^___^

Okay, setakat ni je celoteh I, Maaf sekiranya terkasar bahasa atau mengguris hati para blogger yang I review sekalian. Dan terima kasih atas hadiah yang diberi tak dapat dibalas dengan kata-kata. 

Wassalam
Okay, nak keluar pergi kedai
^___^






Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

14 comments:

Hanida Moss said...

dari zaman tok kadok join contest kat blog, akak pernah menang sekali tahun 2009. dpt maxi dress cantik giler. time tu maxi dress tengah 'in' sgt! skng ni join la contest ape2, haram nak menang haha.

Cik Zara said...

yeke?..dh lama tu..masa tu zara bru je buat blog..hehe..klo akak join lagi mesti dpt menang lagi..

Nur Sabrina said...

Baiknya hati review blog sy. Thankyouuu pretty :)

Simple Syara said...

Header syara kat situ *pengsan* sama-sama . and thanks tepek header syara :)

miss chillax said...

wahhh seronoknya dapat macam2 hadiah :D

Cik Zara said...

@Nur Sabrinahehe..xde ape lah..saje je buat penghargaan.. :)

Cik Zara said...

@Simple Syarahehe..sama2 jugak..

Cik Zara said...

@miss chillaxala..biasa je..orang lain lagi banyak hadiah dapat..:)

Cik Akma said...

Tq :)
Tahniah jgk menang byk hadiah , hee

Miss Ary ✿ said...

thanks zara tuk review blog..xsangka =)

Cik Zara said...

@Cik Akmasama2..:)

Cik Zara said...

@Miss Ary ✿sama2 miss ary..:)

Nasuha said...

blm prnah blog kna review..heehe
Suha masih baru berblog..

Cik Zara said...

@Nasuhaxpe..nanti lama2 mesti dapat review.. :)