Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

PPPS DG41 please study hard!!

Cik Zara | 03:44 | 8Comments |
Assalamualaikum
Untuk pengetahuan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah DG41 stand for PPPS DG41. Sibuk betul sekarang dengan PPPS DG41 tapi nama tak ada dalam senarai. :( SPP ni main-main pulak time orang cuak macam ni. Seronok bila tengok kawan-kawan berjaya dapat untuk di temu duga.

Oh! SPP saya nak masuk dalam senarai temu duga tu jangan main-main macam ni, cepatlah keluarkan nama saya tak larat dah duk tunggu ni. 

Semalam awal pagi dah bukak FB dengan harapan akan ada maklumat dari SPP tentang PPPS ni tapi dari pagi sampai ke petang baru muncul tu pun dah petang sangat. Haisshh! Sabor jelah. Dan bila dah dapat check alangkah kecewa bila namku tiada yang keluar "Maaf! Anda tiada urusan dalam maklumat ini". ^___^ Baiknya hati!  Setakat ni yang keluar nama hanya negeri Kedah, perlis, Perak dan Kelantan. Tu pun ada juga yang tak tersenarai. Duk try banyak kali pun nasibnya sama je. Bila dah fedup terus pergi layan tv. Tengok tv lagi syok. ^___^

Hari ni nak buka balik link tu terus dah tak dapat. Kawan cakap SPP tengah key-in data, alahai! rajinya dorang hujung minggu pun key-in data lagi. Jadi terpaksa tunggu isnin. Study pun dah kena didahulukan perkerjaan diutamakan. Alamatnya nanti ternganga kat depan penemuduga tu.

Buat kengkawan yang dapat tu semoga korang terus study. 19hb tu dah tak lama dah korang. 

Wassalam
Okay, study diutamakan, Solat didahulukan
^___^


Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

8 comments:

Nao Mei said...

Tedah...sabar je dik..lom rezeki lagi tu..biasa ler orang SPP nie...huhu

Cik Zara said...

tulah kak..susah hati pun ada..sabar jelah tunggu isnin ni pulak macam mana.. :)

Hanida Moss said...

goodluck yer zara! utamakan ape yang patut diutamakan.. ni exam ni utk ape eh?

Cik Zara said...

interview utuk jadi cikgu..huhu..19hb ni start tapi zara tak de nama dalam senarai tu..nama bagi negi zara tak keluar lagi.sekrang tengah menunggu sebab nama tu keluar berperingkat..huhu..terima kasih akak.. dah lame tunggu ciskek ni..hehe

mystic angel said...

kita dah lama nak apply jawatan cikgu..tp tak pernah kena pggl interview ke hapa ke...nama pun tak tersenarai kot...huhuhu..

ANISRAHIM said...

Alhamdulillah. Moga berjaya zara! =) be a good pendidik ye hehe

Cik Zara said...

@mystic angelyeke/..kitorang dulu isi dalam jobmalaysia sebab dia link dengan spp. lagi pun kena rajin bukak laman web spp sebab untuk setiap pengambilan dorng akan umum dalam portal dorang..huhu

Cik Zara said...

@ANISRAHIMalhamdlillah..tq anis..huhu..