Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Mailey Jayley Menari

Cik Zara | 05:09 | 10Comments |
Selamat Sejahtera
Kepada Mailey Jayley @ MAI
Orangnya comel  dan baik sangat-sangat. Dulu pernah review blog Mai SINI sebab Mai pernah tempah crochet kaychain dari I. Kalau nak pergi melawat Mai silalah tekan Mai menari kat atas tu ye. Hehe. Mai ni student  Madical Laboratory tapi still ada masa untuk amik tempahan edit blog orang. Rajin sangat. I time belajar dulu sangat tak sempat nak ber-blog, updated pun dalam sebulan tu kadang tak pernah ada. Huhu. 

Kalau korang scroll ke bawah ada nampak kan bloglist Terung, Kobis, Sawi dan Bayam dekat sidebar I. Tu Mai lah yang ajar I. Tengok dari tutorial Mai yang kasi. Hari tu ada tanya Mai macam mana nak buat tab *rules, shout box dan banner* macam Mai tu. Mai kasi link ni SINI boleh check tengok dekat blog Mai. Lepas tu menyusahkan Mai lagi nak letak bloglist pulak, tapi Mai kata tak boleh dan Mai bagi penyelesaian yang baik punya sebab dia kasi link ni pulak SINI untuk I letak list bloglist tu. Boleh letak banyak-banyak. Ikutlahlah nak letak banyak mana pun. Nak letak blog archive pon boleh macam Mai punya. Hehe.

Dapat je terus buat dan menjadi tapi I ubah warna background tab tu je siket. Dan I sangat berpuas hati cuma tinggal nak isi je.

Dah siap semua diri ni terasa macam nak menyusahkan Mai lagi dan Mai layankan aje. Hehe. Terima kasih Mai! Nak suruh Mai edit blog archive pulak sebab sroll box yang I buat tak menjadi-jadi sampai naik fed up pun ada. Mai tak kisah sebab time tu Mai memang free tak ada buat apa dan yang paling best tempahan edit blog Mai tak pernah tutup tapi tak tahulah masa akan datang. ^___^

Mula-mula Mai cakap tak boleh buat lastly dapat jugak buat. Siap nak tukar template lain. Rupanya Mai cakap entry I tak banyak lagi sebab tu nampak macam tak menjadi. Tapi bila tekan entry untuk bulan february baru boleh nampak scroll box tu. Haha. Apa pun ni jasa Mai sebab I pun tak terfikir nak tekan sebab tengok tak menjadi malas lah nak tekan-tekan.

Terima kasih sangat- sangat Mai. 

Okay, dinner time
^___^


Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

10 comments:

Nieyxzha Hassan said...

Mai memang rajin bab edit blog ni ;)

~ comel mai yang menari tu..hehe

cik amal said...

wahh!! baik betul mai.. apa2 pun saya follow sini

mailey jayley said...

TQ kak zara . . comel title tue :D ehee !! nt ada masa , mai buat video khas untuk akk & other blogger . . video pertama Mai :D

Cik Zara said...

@Nieyxzha Hassantu la kak..mai ni rajin betul..haha..tau tak pe..haha.. tetibe terjupa gif ni dalam folder lame..haha

Cik Zara said...

@cik amalhehe..memang baik pun..nanti sy follow awak balik ye.. :)

Cik Zara said...

@mailey jayleywah..mai nak buat video?..xsabar nak tunggu dan nak tengok..hehe

Nao Mei said...

comel lah dear :) nak buat gitu juga..tapi tak reti lagi..hihi...

Cik Zara said...

ape yang comel kak?..mai menari tu ke?..hehe.. tu pon amik yang adik punye kak.. die masukkan dalam folder lptop ni..dah lame dah x guna..

Nur Syazana zanaSya said...

Kak mai pon slalu tlh newbie mcm sye..sye asyik tnye soalan brtubi kt dye..x prnh plk dye pnt lyn soalan sye..blog sye versi bru ni pon dye yg edit..jmput singgah ye.. http://mursyazana26.blogspot.com ... :)

ANISRAHIM said...

Ohoo patut la nampak berseri je blog ni =P