Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Header Baru!!

Cik Zara | 05:17 | 23Comments |
Assalamualaikum 

Header lama!

Petang tadi adik Miza comel ni mention dekat cbox yang I menang GA dia. Bagus betul Miza ni siap datang inform lagi siapa yang menang. Ni salah satu ciri blogger yang I suka. Jadi kita yang join GA ni tak adalah terlepas pandang kalau kita menang. Lagi satu I jarang tengok tarikh luput setiap entry GA dan segmen yang I join. Join sekadar menyokong rakan blogger dan meramaikan kawan sahaja. 

Buka je blog Miza ni terus terpampang header blog dia yang comel tu. Masa mula masuk untuk join GA dulu memang dah terdetik yang header dia cantik. Lepas tu scroll bawah nampak pulak tajuk entry 
"Pemenang Giveaway Header Macam Miza Ahmad"
Baca mukadimah dia yang panjang macam karangan tu dulu. ^___^
Okay nampak link blog I disitu!. Ada 8 orang pemenang semuanya.
So, tak tunggu lagi dah terus je pergi add fb Miza. Bila dah request accept cepat-cepat mesej. Hoho. 
Haa, nampak semangat keterujaan di situ.
Lepas bagi detail yang Miza nak dan saja je diri ni nak menyusahkan Miza tapi nasib baik Miza ni layankan je. Terima kasih tau.

Nak tengok header buatan Miza?

Header baru!

Simple je tak ada nak berbunga-bunga macam header lama dulu tu. Dapat je dari Miza terus je tukar. Sekejap je buat, petang tadi bagi detail malamnya dah siap. Cepat dan pantas. Ingat nak study terus je postpone. *Korang jangan ikut perangai tak elok ni utamakan pelajaran k*
Kalau korang nak tempah boleh je bolehlah terbang ke belog Miza. InsyaAllah korang akan dilayan dengan baik. ^___^
Walaupun dapat free sangat berpuas hati, agaknya kalau berbayar lagi cantik kot.

Terima kasih!!

Terima kasih daun keladi
Kalau boleh nak lagi

Haha. Main-main je

Wassalam
Okay, nak makan ikan celup tepung (study postpone lagi)
p/s: Nanti nak cerita pasal bloglist box tutorial dari Mai yang baik
^___^

Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

23 comments:

Cik Aida™ said...

cutenyee header baru tu ^^

Harith Iskandar said...

comei header, mcm tuan nyer jugak

p/s:sy jerk blom ade header...ehehe :p

Cik Zara said...

@Cik Aida™hehe.tq. tu semua hasil dari miza.. :)

Cik Zara said...

@Harith Iskandarhehe.. buatlah header satu.. buat smpai gempak tau..

Aenn Athirah said...

awesome.. cute la..suke suke..hehe

intanfirdaus247 said...

salam zara comel..cantiknya header tu..kak intan suka..:)

Cik Zara said...

@Aenn Athirahhehe.. kan2?..comel je..heheh...

Cik Zara said...

@intanfirdaus247kak intan pun suka jugak ke?..hehe..tq kak..

mailey jayley said...

eh ?? tertanya-2 tntg apa yg akk nk tulis nt . . surprise dgn nme yg terselit kt ending entry tue :D

Cik Zara said...

@mailey jayleyyang tu mai kena tggu la..surprise entry utk mai..hehe..

Aireyn Ashra ツ said...

Header baru nampak lebih comel :)

MaMa Rey said...

comel header Zara tu..:)
akak follow sini ya..

[PCL] said...

salam, pcl singgah sini nak tengok apa perkembangan terbaru blog cik zara..cantik header baru nih !

hazdnul shafina said...

comell :D

Aku Penghibur said...

cntik header nie :)

Cik Zara said...

@Aireyn Ashra ツhehe..tq aireyn.. :)

Cik Zara said...

@MaMa Reyokay..nanti sy follow mama pulek..hehe...

Cik Zara said...

@[PCL]hehe.. tq..

Cik Zara said...

@hazdnul shafinatq

nini said...

comel header....kiut jer...

Cik Zara said...

@ninihehe..tq nini

Nieyxzha Hassan said...

Dah agak dah tadi..header baru..comel...wewiitt!^^♥

Cik Zara said...

@Nieyxzha Hassanhaha..akak ni jangan wiwit cm tu..malu tau..hahha.. tq kak