Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Dunia Biru

Cik Zara | 06:22 | 24Comments |
Assalamualaikum


Edit punya edit dan terhasillah dunia biru ni. 
Buat pun sambil berebut dengan Adam. Budak ni mintak lappy macam dia punya je. Sabo jelah!
Bagi yang selalu singgah akan perasan tapi kalau tak perasan pun tak pe.

Wassalam
Okay, Nak kasi lappy pada Adam. Udah merajuk kok!
^___^

Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

24 comments:

Eyqa Hasnan said...

Comel sangat warna biru nie sebab lembut je warna . Tenang ;)

Nieyxzha Hassan said...

Terer edit ^^

ILRIM said...

cantik je biru, tenang :)

Cik Zara said...

@Eyqa Hasnanhehe..tq..tulah..biru ni lembut je..:)

Cik Zara said...

@Nieyxzha Hassanhuhu..xdelah kak..akak punye lagi terer..huhu..sy punye ni bese2 je kak

Cik Zara said...

@ILRIMhehe..btol2..tenang.. :)

Nadia Johari said...

biru mmg cntik..hehe..

Ibnuismaini Ismail said...

Gambar sample dah blend dgn background. hampir2 tak nampak. ahah.

Nice color. simple.

Cik Zara said...

@Ibnuismaini Ismailmemang sengaja buat macam tu pun..hihi..sbb nak jugak ada nampak gmbar dekat blog post nanti..haha..

CikMunBlogger said...

wah , cantik biru ! :D

Puteri Nur Hidayah said...

Wwoooo... YUP! Mmg biru sngat.. hehee.., full of blue colour.. :)

Firdaus Sazali said...

haha,,simple giler..

blogwalking from http://beritaremajaonline.blogspot.com/

Cik Zara said...

@CikMunBloggertq cik mun

Cik Zara said...

@Puteri Nur Hidayahhehe..tq..mmg sja nk buh biru pun.. ;)

Cik Zara said...

@Firdaus Sazalihaha..tq...

Hanida Moss said...

biru cantik, mata pandang tak sakit ok ;)

Cik Zara said...

@Hanida Mosshehe..kata orang tenang ja..haha

xila dot said...

okla biru i like....cuma lapik la background kat tulisan main entry tak?

Cik Zara said...

@xila dotmaksudnya dekat entry tu ada background ye?

ejulz said...

waaa.. berwajah baru la ni ek? hehe. cantik.

Cik Zara said...

@ejulzhaha..a ah tukar baju baru..haha..tq

Puteri Nur Hidayah said...

@Cik ZaraHhmmm.., suka warna biru lah ni ehh..? Hahaa.., pu3 suka sngat warna merah, tp blog buat warna PINK..

Hahaa.., kalau buat merah nnti, nmpak mcam trlebih terang sngat wrna dia coz x reti nk mix ngn clour lain.. :)

Cik Zara said...

@Puteri Nur Hidayahhehe..suke sangat..okay la tu merah..eh merah pon suka jugak..

nini said...

chantek sejuk mata memandang =)