Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Dorang Klik Iklan Apa Ni?

Cik Zara | 04:31 | 18Comments |
Assalamualaikum

klik untuk tumbesaran

Pertama, tak ada sebutir pun iklan dalam belog ni
Kedua, apa yang dorang duk klik bagai ni?
Ketiga, Dorang ni buta ke? Tak tengok dulu belog ni ada iklan ke tak?
Keempat, Apa maksudnya?

Kelima, Bagi yang dah follow belog ni selepas 12/3 I akan follow korang balik. I busy sekarang. Bagi yang tinggalkan comment I tak sempat nak balas comment korang. I cuma dapat approve comment korang je. InsyaAllah waktu free seperti yang dinyatakan I akan balas.

Sekian, terima kasih

Wassalam
Hari sibuk semakin menjelma
^____^


Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

18 comments:

Dianaa said...

tu spam lah tu. FD pun dah kena dah. trick nak bg org klik nama diorang lah tu. sabor je lah

Nisha Nisrina said...

I think, orang tu just nk promote link diorang kt cbox awk kott.. cuba awk tgk balik link org2 yg kt cbox tu.. ada link yg hampir nk sma..

Cik Atynn said...

tak payah layan bende tu..
sebenarnya link tu yang iklan. klu kitatekan akan menguntungkn lagi diorang.. sy pn pernah kena.. haihh. macam3 diorang nie -.-

Nor Aznida said...

pasal iklan 2,sabar jela kan..?

Seneorita Baharin said...

dear, tu suma iklan diorang or spam, letak nama org tapi yg keluar iklan...geram jgk laa....haishh.sabo je la...

heirizalieyana said...

hri nieyh yana tgk dh 4 5 org blogger bngang kes nieyh,,hehe cbox yana pown bnjir dgn link iklan diorang tue, , bila tekan aje , , bkn kluar blog tpi kluar iklan berbayar, ,

Aireyn Ashra ツ said...

saya pun kak pernah kena bnyk kali , sabar jela bnyk betul spam.

Nao Mei said...

dear cbox cik akak pun kena juga...hihi..biar kan je lah dear :)

dhia adawiyah said...

itulah ... dekat blog Wieya pun tak ada iklan .. ape benda lah diorang merepek? ... grrr.. bengang je .

Aenn Athirah said...

Aenn pun ade jugak camni..ayt diorang same je..dah lali dh..
suke sgt ambik kesempatan diorang nih.. sabo je le..

Anum Abdullah said...

Oh,gitu rupanya..Kat cbox aku pun ada juga..

Tinta Lana said...

Salam.

Beginilah dunia blog zara..

Ada yang terdesak. Tu sebab jadi camtu (-_-)

Diana Azis said...

Selama berblog ni memang camtu la cara diorang..sebenarnya ada yang tak baca pun, tak tgok pun apa yg ada kat blog..itu yg jadi camtu..

lazaac said...

dorang guna spamshoutbox

Iema Gurlz said...

kt cbox iema pun biase dpt mcm toe...
kalau die betul2 klik iklan kite, die berani nx bg link blog sendiri...
nie letax iklan jgn harap nx klik la

Hanida Moss said...

spam orang gila.. toksah layan..

ANISRAHIM said...

haha maknanya dia main tinggal jejak je, x buat rondaan dulu. klik enter kat cbox ala la ter. Sabaw aja la. tau zara bz, interview lagi kan =)

Sabar na :)

sabella mohamad said...

nampak sangat dorang ni nak suruh kita klik dia punya jugak . ni kes main hentam aje la ni . bella pun pernah jugak kena mcm ni . dahal satu ads pun tadak kat belog tu .