Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Bloglist Updated

Cik Zara | 18:08 | 11Comments |
Assalamualaikum


Kepada bloglist Cik Zara, I dah masukkan url blog anda didalam bloglist. Boleh tengok pada sidebar blog I. Korang check lah url blog korang ade ke tak. Ingat check ikut nama kumpulann korang. Jangan pi check kumpulan orang lain lepas tu sedih-sedih cakap tak ada. Dah awak pergi check kumpulan orang lain memanglah tak ada. Hehe. Bagi yang betul tak ada boleh inform ASAP.

Kepada yang belum tahu kumpulan apa boleh tengok SINI

Untuk blogger bertuah yang akan di review harap bersabar ye. Semua tu akan dilakukan pada 13/mac nanti.
Sekiranya tak sibuk dan I akan cuba review semua belog yang join. Harap bersabar k.

Wassalam
Okay, hari busy
^___^


Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

11 comments:

Nasuha said...

Jemput join segmen pertama sy http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :D

Farah Waheda Wahid said...

wah best2...boleh terjah ni...

nini said...

bestnya...nanti senang nak bw....=D

Nurfaezah Abdullah said...

Alhamdulillah blog link sy ada dlm senarai group terung :) tq sis :)

Nao Mei said...

akak kat kobis tu..hihi..lepas nie...compem cik akak putih melepaq...hahaha...mana tak ari-ari makan sayur kobis..hahaha

Hanida Moss said...

takde pun blog akak dalam list. nangisssss ;'(

Mohd Fauzrin said...

follow sini... hope boleh follow balik... thanks..
http://www.mohdfauzrin.my

baby comel said...

hari ni kita nak makan sayur bayam =) hehehe,

ANISRAHIM said...

Best nama group bloglist zara =D

Meyra John said...

Bayam Group. ^^ Thanks dear.

Iema Gurlz said...

hye...
iema pun dah masukkan link blog nie kt bloglist iema ^^