Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Alhamdulillah YAKIN! YAKIN! YAKIN!

Cik Zara | 04:45 | 26Comments |
Assalamualaikum
klik untuk tumbesaran maksima

Bersyukur sangat segala pujian bagi Allah SWT  bila penantian selama setahun berakhir.
Berjaya untuk di temu duga untuk mendapatkan jawatan guru yang menjadi pujaan sejak dari tadika.

Tapi ini bukan satu jaminan yang akan menjadi kenyataan kerana ada senior lepas yang gagal dalam temu duga ni.

Masuk dalam bilik temu duga secara berkumpulan dan akan ditanya dengan pelbagai soalan yang tidak dapat dirangka seperti karangan tingkatan enam. Sangat mendebarkan jiwa setiap calon. Yang penting keyakinan diri tu harus diletakkan paling atas. YAKIN! YAKIN! YAKIN! *100x*.  Haa, nampak ketegasan disitu.

Okay, dah tengok dan baca kan? Izinkan saya pergi dulu untuk mengenyangkan perut.
Wassalam
Okay, nak makan nasi goreng ayah!
^___^

Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

26 comments:

Kila Lala said...

wahhh....tahniah cik zara. semoga rezeki buat cik zara :)

Puteri Nur Hidayah said...

wohooo...! Berdebar nyer..! Best of luck yerh kak zara..!! :) Bnyak2 kan doa spaya tenang jwab soaln2 nnti.. HEHEE.. :D

pqahhh. said...

good luck :)

Nadia Johari said...

good luck..mcm ne awk apply

Nadia Johari said...

good luck..mcm ne awk apply

iyka syafika said...

gud luck nnti.smoga dpt kerja nya.amin..

ANISRAHIM said...

hihihihi Alhamdulillah. Dapat i'view kat mana zara?

Putri said...

Congrats..akak pun teringin nk jd cikgu
Tp time blajarr g ambk engineering
Sekarang ni jd la cikgu ganti sajorrr

Cik Zara said...

@Kila Lalahehe..tq..amin semoga menjadi milik sy.. :)

Cik Zara said...

@Puteri Nur Hidayahtq puteri..tulah msa jawab kena tenang bar idea nak menggoreng tu ade..haha

Cik Zara said...

@pqahhh.tq.. :)

Cik Zara said...

@Nadia Joharitq..apply dekat jobmalaysia tahun lepas.. sebab spp dah link dengan jobmalaysia.lepas dah isi tunggu dapat result temu duga macam ni.

Cik Zara said...

@iyka syafikatq..insyaAllah,amin..:)

Cik Zara said...

@ANISRAHIMhehe..anis..alhamdulillah..dapat dekat tganu ni jugak iv nya..cume jauh siket dari umah.huhuhu

Cik Zara said...

@Putrihehe..xpelah kak cikgu ganti pun okay.sekurang2 ada juga pengalaman jadi cikgu..:)

Nizam Ijam said...

wah tahniah.. nnt tolong saya lak dapat kan keje :)


jom baca saya pergi jemputan PRATONTON FILEM PADA SUATU CINTA DAHULU... :D

Cik Zara said...

@Nizam Ijamhaha..noleh apa salahnya.. InsyaAllah.. :)

AyueJean AJ said...

Singgah dari blog PCL.. =D

Asmar Arafad said...

Gud luck, mai terjah from PCL entri..

fairus said...

TAHNIAH.. SEMOGA BERJAYA DAN SELAMAT MAJU JAYA.. :)

Selipar Putih said...

alhmdlh rezeki allah nk beri..BK dri segmen PCL TOLONG REVIEW

al -lavendari said...

uncle masuk dari blog PCL .. singgah buat pertama kali.

semoga berjaya .dalam temuduga. yakin tu bagus tapi jangan pula 'over confident'

Hanida Moss said...

cikgu subjek ape ni zara? hihi.. bole geng dgn atok akak, dulu dia pun cikgu.. ;)

congrats darling!

Cik Zara said...

@Hanida Mossjadi cikgu seubjek seni..yeke?..nak geng ngn atok akak la..xnk geng ngn akak..haha..boleh gitu?..hehe..

tq akak..

tenku butang said...

singgah.. jalan2 jap.. heee.. good luck dear

Seneorita Baharin said...

Tahniah dear! Good luck eyh! :)