Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

1st Giveaway BY Nyna Barbie Giveaway

Cik Zara | 16:40 | 4Comments |
Assalamualaikum

klik banner untuk join

Ni GA yang last nak join sebab I di tag oleh adik manis Aenn ni. Tengoklah akak dan join ni. Hehe. Terima kasih ye semoga Aenn berjaya menang dalam GA ni. Kenapa last GA? Sebab lepas ni nak study untuk temu duga Pegawai Pekhidmatan Pendidikan Siswazah DG41 means cikgu. Haa, ayat paling senang nak faham. 
^___^

Okaylah berbalik pasal GA ni, sebelum ni akak dah  pernah follow blog  Nyna dan twitter baru je follow. Jom join ramai-ramai syarat die senang je sesenang makan nasi. 

Kalau nak tahu Nyna peminat tegar barbie dan ni tengok banner pun dah tahu kan? Header dia pun ada kat bawah ni *ampun dik akak amik header adik ni tanpa kebenaran*


Macam biasa klik banner boleh nak klik header ni pun boleh

Nama belog pun dah barbie, silalah tengok isi didalamnya pula. kata orang tak kenal tak cinta.
Blog Nyna tak berat dan cepat sangat loading. I tak sempat nak pejam mata pun dah habis loading nya. Percayalah!
Belog ni juga ada semua wiget yang sangat diperlukan oleh setiap belog antaranya wiget followers *penting sangat!*, ada footprint untuk korang bersembang dengan Nyna juga menyenangkan korang untuk blogwalking dan yang paling best dia tak private pun cbox tu. Ada racent updated untuk korang tengok dan baca entry Nyna yang lepas. Selain tu ada juga tutorial dan freebies yang comel-comel. Tak percaya? Pergilah tengok sendiri. ^___^ Cantik wa cakap sama lu.
Boleh juga exchange links janji korang kena letak link Nyna pada belong korang. ^___^

Kalau bolehlah kan. Kalau boleh, tak boleh tak apa, apa kata Nyna terangkan siket header ni baru nampak cool dan ada penegasan disitu. Sebab keseluruhan belog dah soft pink. Apa kata Nyna terangkan header je siket. Letak pure pink pun boleh dan sangat sesuai untuk barbie yang suka pink. ^___^

Keseluruhannya cantik sangat ^___^

Tarikh luput 20/3/2013

Tag: Aireyn yang comel ni
Dayang Deno
Mystic Angle

Wassalam
Okay, fokus study
^___^


Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

4 comments:

Aireyn Ashra ツ said...

oleh kerana kak zara yg cantik ni dah tag , so saya pun join je lahh , hihi :)

tenku butang said...

Hai.. done singgah n follow d sini.. sudi2 lea follow mine back yea.. =) tQ.. senyum selalu.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/

http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Mizz Nyna said...

Thanks sebab bagi komen yang bernas sangat kat Nyna. Then thanks jugak sebab support Blog & GA nyna ni ye kak. Good luck! ;)

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Singgah dari http://good-night-little-star.blogspot.com/2013/02/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway.html