Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Review VS Tempahan

Cik Zara | 07:43 | 22Comments |
Hai Mai!

Entry kali ni ditujukan khas untuk Mailey Jayley atau boleh panggil Mai.
Klik header ni kalau korang nak melawat Mailey Jayley yang comel ni

Tengok header pon dah cantik kan? Pinkish gitu, mesti Mai suka warna ni dan dah memang patutlah perempuan akan dikaitkan dengan warna ni. Korang nak tahu Mai ni orang jauh datang dari Sarawak. I pun ada kawan-kawan dari sana, orang-orang dari sana semua baik-baik dan cakap dengan penuh budi bahasa. Samalah macam Mai ni, masa dia mula-mula request suruh buatkan keychain crochet dalam hati ni alahai sopannya budak ni. :)

 Nanti dalam blog ni korang akan disambut oleh Mai sendiri. Blog ni cepat sangat loading tak payah tunggu lama-lama. I suka yang macam ni dan pada I blog ni kemas, tersusun dan cantik. Selain tu, Mai juga ada buat Tutorial, Tips, Koleksi header yang cun melecun serta  Hire Me. Ruangan "Hire Me" korang boleh membuat tempahan Header dan Menu Bar Design serta boleh minta Mai jadi sponsor giveaway korang. Boleh isi borang kat bawah tu juga.

Sekarang Mai ada anjurkan giveaway belum samapi tarikh luput lagi dan masih boleh join. Jom terjah!!!

Semuanya sempurnalah dekat blog Mai ni.

Sekarang nak story pasal request Mai. 
Mai nak keychain love alphabet yang setiap satunya diletakkan satu huruf.
Huruf yang diminta N.U.R.U.L
katanya, hadiah birthday untuk kawan dan warna yang diminta adalah purple.
Nak tengok?

Love with alphabet

Love with alphabet

Love with alphabet (without edit)

First time adik I tengok love ni terus dia cakap nak.
 "Eh! love ada lampu? Nak!" 
Katanya warna hijau tu macam menyala bila dalam gelap dan I pun rasa benda yang sama bila dah letak huruf tu pada love. Masa tengah buat tak nampak pun. Hihi

P/S: Mai, terima kasih ye order ni. Kalau Mai nak tambah apa-apa cakaplah ye. Sebenarnya, akak ingat nak letak bunga dekat setiap love atas huruf tu tapi tak tahu Mai bekenan ke tak. Kalau Mai rasa nak letak Mai cakap ye sebelum akak pos. Kemungkinan minggu depan akak pos.

Contoh bunga yang macam ni

Korang semua jangan lupa pergi jenguk blog Mai ni tau

^___^
Okay, Nak tengok Harry Potter And Goblet Of Fire




Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

22 comments:

mailey jayley said...

TQ kak :) tak sabar nak terima hadiah & tgk hadiah tue :) ! TQ ek review skali blog Mai :)

Cik Zara said...

sama2 mai.. :)

SD said...

so so so creatif.. senang tak buat ni? hehehe..

Cik Zara said...

@SDhehe..tq..bagi saya senang lah..hihi..tapi kalau belaajr senang je..xsusah pun

Miss A said...

auwww, so cutee :) bertuah Mai tu! hihi

Seneorita Baharin said...

seriously chantek sgt! So creative la dear...suka3! nnt boleh la nk tempah..hee

Cik Zara said...

@Miss Ahehe.tq

Cik Zara said...

@Seneorita Baharintq..hehe.. boleh, boleh sangat2.. :)

intanfirdaus247 said...

zara..selamat pagi..serius ccantik dan berseni tgn zara..kak intan like!

Cik Zara said...

hehe..tq kak intan..kak intan pon sama ape.. :)

Hatakes Home said...

Hai, indah sangat blog nya :)

Syarekat Islam said...

saya sudah follow, di tunggu follow baliknya. Terimakasih!!
http://siikabsumedang.blogspot.com

Bum Bumeyh said...

comelnyaaa >,<

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

BUNDA a.k.a KN said...

kreatif..

Mieza Suhaini said...

akak, tekan sini <3

http://kanvasdakwat.blogspot.com/2013/02/segmen-review-blog-part-1.html#

Cik Zara said...

@Bum Bumeyhthanks

Cik Zara said...

@amer akatboleh je

Cik Zara said...

@BUNDA a.k.a KNthanks

Cik Zara said...

@Mieza Suhainiokay..thanks ye

ANISRAHIM said...

comelnya zara, ni x sabar nk kawin ni :D

Cik Zara said...

@ANISRAHIMecehceh.anis..dah sampai seru ke?..hehe