Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

New Year GA By Cik Akma

Cik Zara | 16:27 | 4Comments |
Assalamualaikum


Untungnya kali ni, di tag adik eiyra dan di jemput oleh  cik akma sendiri untuk join GA ni. Bertambah semangat bila tengok hadiahnya pula. *Please tepuk tangan*  ^___^
Dengan ini I melancarkan penyertaan diri sendiri dalam GA yang sangat menarik ini. 


Syarat
Warganegara Malaysia dan mempunyai blog dan itu sudah tentulah I sendiri. Bagi yang tak ada blog tu silalah aktifkan akaun anda sekarang di cawangan berhampiran anda.
Lepas tu pergi meminang Cik Akma , Akma Le'shhope , Facebook Cik Akma dan Twitter Cik Akma.


P/s: Kalau korang nak pergi merisik dulu pun boleh dan dengan senang hatinya I akan meminta korang klik banner di atas tu.


Sepatah dua kata tentang Akma Le' Shoppe
Pertama kali buka wow! sangat menarik dengan imej kartun perempuan yang comel ditepi blog. Sesuai dengan jiwa perempuan yang suka shopping macam I. Nampak comel je.
Dari segi penggunaan bahasa Inggeris ok dan boleh digunakan sebab itu bahasa ke dua kita. Tapi (ada tapi tu) adalah lebih molek dan cantik sekiranya cik akma menggunakan bahasa Melayu sebagai bahasa rasmi blog. Bukan apa, mungkin ada pakcik atau makcik-makcik tak pandai bahasa inggeris. Sebab selalu juga I tengok on9 shoppe menggunakan bahasa inggeris dan ada customer yang meminta penerangan sebab tak faham apa yang dijelaskan. Mungkin ada juga yang berminat untuk beli setelah tengok gambar walaupun tak faham sepatah pun dan terus tak jadi beli sebab tak faham penerangan yang dijelaskan. (sekadar pandangan)


Oder Form: Adalah lebih cantik juga sekiranya cik Akma mempunyai lebih daripada satu akaun payment method.

Testimonial, Contact Us, Tracking No, How to Oder?, Terms and Condition, Followers, Massage dan Product Category pula sangat cun bila dah ada. :)


Nak Tudung Warna Pink  *malu-malu*  ^___^

Lastly I nak tag miss ena yang cantik ni dan Lanvaldear Tie yang bucuk ni (sorry dear). Haha

Maaf seandainya melukakan hati cik Akma yang comel molek ini. Sekian, terima kasih.

Wassalam



Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

4 comments:

Miss Lee said...

Hye..

Visit here...and follow..
From the same segment..
Good luck!

Syah said...

Hai! jom join dua GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

moh sebelum terlewat! ><

FairyOfMyLove said...

jom join banyak hadiah awesome http://aliyatralala.blogspot.com/2013/01/mega-exclusive-giveaway.html

✿A I N A A✿ said...

tahniah ye menang dpt tempat kedua dlm segment ni.. heheh ena ni viewer je.. done follow u