Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Hari Wangi Sedunia!

Cik Zara | 00:30 | 14Comments |
Assalamualaikum
Sharing Is Caring!!
Ada ke hari wangi sedunia? Hihi
Hadiah dari incik google

Kenalkan logo tu? 
Kepada siapa yang tak kenal, jom I kenalkan dan sila lekatkan mata pada setiap patah perkataan yang ada.
Sila Klik Sini
^____^

I suka produk dari Body Shop sebab produk ni sangat wangi dan tahan lama. Lebih-lebih lagi perfume oil (huile de parfume), oh! Baunya sangat memikat hati. Ada pelbagai jenis perfume oil antaranya Jasmine,  Cherry Blossom, Rose, Lily, Vanilla, Stawberry dan sebagainya.
Botolnya kecil molek ala-ala cute gitu.

Hadiah dari Incik Google

Ringkasnya, perfume ni sangat senang untuk dibawa kemana-mana sahaja. Suka! Suka! Suka!
Harganya? Harganya kategori bolehlah sebab walaupun botol kecil tapi tahan lama.
 "Orang kata kecil-kecil cili api".
Kalau korang jadi ahli, ada sale dan promosi birthday serta hari raya adalah kurangnya ?%. Xoxo.

Perfume Oil hanya RM55.00  ^__^
Hadiah dari Incik Google

Ketiga-tiga produk tak termasuk hair comb tersangat wangi .
I hanya pakai bile I nak je dan pada waktu
yang istimewa. Hehe.
Strawberry soap ni tak pakai lagi sebab wangi sangat dan hanya sekadar hiasan dalam bilik. Sayanglah nak pakai. Strawberry Shower Gel ni dah pakai dan ada buih banyak walaupun pakai sikit. 
Strawberry Body Butter ni mula-mula pakai akan rasa melekit sikit nanti bila dah lama baru rasa best dan lembut je. 
Hair Comb best sangat sebab rambut takkan tersekat- sekat. Lagi pun kita memang digalakkan memakai sikat yang jarang untuk menjaga kesihatan rambut supaya tidak putus.

Harga strawberry Soap hanya RM9.90 (sangat murah)
Strawberry Shower Gel  hanya Rm 18.70 kalau dulu RM22.00
Strawberry Body Butter hanya RM55.00
Hair Comb RM20.00 (tak pastilah dah lupa)

Kalau nak tahu lebih banyak info klik SINI

Jom wangi Sama-sama!

P/s: Hanya Produk yang pernah pakai je ada dalam ni. Terima Kasih.

 Wassalam ^___^



Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

14 comments:

nur syariza Natasya said...

x brp ska beli perfume sbb jrng pakai. hihi
teringin la plak nk beli strawberry soap tp nk kna bjimat. huhu

mecha_praline said...

wanginya diaaaa

Cik Zara said...

@nur syariza Natasyaeheh..tula dulu pun tak suka pakai, tapi pengaruh dari kawan..

Cik Zara said...

@mecha_pralinehaha..jomlah beli..utk lelaki pon ada..

mecha_praline said...

haha..lelaki pakai sabun detol jer.

Cik Zara said...

haha..detol pon detol lah...janji hilang bakteria..hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Suka dengan minyak wangi body shop..sedap jer bau dia..^^

Sya Chot .. said...

hehehe..wah promote barang..harga pun not bad gak..heheh

ct cheery said...

owh zara pakai body shop ek..body shop memang bau wanginya kuat..hehe

Cik Zara said...

@LiLy @ MaMaQiStInA hehe..tau xpe..tapi jasmine lagi best bau die..

Cik Zara said...

@Sya Chot .. haha..promot je..tapi x jual pon..hehe

Cik Zara said...

@ct cheery haha..a ah..kan bau die memng kuat..

fardiyah said...

wahhh comelnya botol perfume tu..tp rasa2 wangi dia tu kuat ke?

Cik Zara said...

@fardiyahmemeng wangi dan tahan lama bau dia.. ;)