Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Dalam Taman Ada Lebah

Cik Zara | 00:32 | 11Comments |
Assalamualaikum



Haa!! jaga- jaga nanti kena sengat. Lebah ni bahaya nampak tak muka garang dia tu? Hehe.

Gambar ni dah lama ambil, time buat ni masa tengah tak ada tempahan jadi bolehlah buat yang baru. 
Ni adalah first design dan pemliknya adalah adik I sebab apa-apa crochet yang baru mesti I kasi kat dia dulu. Hehe.

Hari tu pernah dia cakap crochet yang pertama kali I buat untuk dia dah hilang sebab ada orang curi masa dia tak ada dalam kelas. Nasib baik bukan dengan kotak pensil sekali yang hilang, orang tu cuma ambil keychain je. Hmmm, nak buat macam mana dah tak ada rezeki. Sekarang ni dia tengah kumpul keychain yang baru  dan selalu je minta suruh I buatkan tapi kakak mu ini tersangatlah rajin. Haha


Tunggulah ye sayang kakak mu ini akan cuba untuk beri yang terbaik untuk mu. ^___^


CODE TEMPAHAN: LEBAH (P12)


Wassalam



Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

11 comments:

Ainin Suffiah said...

comelnya. haha. kreatif. truskan okay? :)

Cik Mun said...

cantiknye..nak jgak bole..hihi

Arina☺ said...

weh! comel nyaaa!1 berapa?

Cik Zara said...

tq. senarai harga boleh tengok dekat menu tab " Oder code & Price". Untuk lebah ni 1 rm3.50. Lain-lain design pon ada.. :)

Etuza Ezawarna said...

harap follow blog Pesona ..tq

Nurulee said...

Cuteeenya.

dEdEQ dE wIshEs said...

CHUMELLL GILERR

Cik Zara said...

tq

CikZaniff said...

comelnya lebah tu..

catatan mahasitua said...

saya nak beli keychain design lebah tu. bagaimana? a.s.a.p T.T

catatan mahasitua said...

saya nak beli design lebah tu..bagaimana caranya. sila email kepada sy di red.machine80@gmail.com.