Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Sakit Mata Bila Tengok Saya

Cik Zara | 01:17 | 24Comments |
Assalamualaikum
Hai! 
Agak lama tak menulis dan asyik dengan join dengan segmen dan giveaway je.
Tu pun agak malas nak taip panjang-panjang
Okay, nak tunjuk benda comel lagi.
Tempahan masih ada dan masih lagi buat.

Serius cakap, korang akan sakin mata kalau tengok benda ni lama-lama
 Jadi tengok sikit- sikit je dulu. Hehe. Jom kita berkenalan dengan budak bertiga ni.

Hai! Nama saya Jellyfish dan boleh juga panggil saya obor- obor. Saya berkawan rapat dengan
Spongebob dan Patrick. Selalu main kejar- kejar dekat taman. 

Nama saya pula Si Sotong dan bukan Sqiudward. Sebab Squidward tak secantik dan secomel saya.
Kalau Spongebob tengok saya mesti dia pun sakit mata. Haha.

Saya Tera-terabozu.
Sepatutnya saya berwarna putih tapi ada orang nak saya warna pink jadi lahirlah saya sebagai warna pink. Saya merupakan top selebriti popular di Jepun. Hihi

Cukup berkenalan dengan dorang sekarang I nak tunjuk instagram crochet tapi body je yang siap dah gatai nak amik gambar. Hihi

Taaraaaaa!! 
Body je lens tak ada pun macam mana nak amik gambar ni. Haha

Code Tempahan:
P2 ; Jellyfish
P4 : Sotong
P1: Tera-terabozu
P14 : Intsagram Body (Not Finish Yet)

~~Iklan~~



Okay, I nak sambung tengok Harry Potter And Chamber Of The Secrect pulak ni..
Wassalam
^___^



Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

24 comments:

ANISRAHIM said...

Alahai comel, kalau ade baby, bleh buat koleksi mainan ni :)

Cik Zara said...

hehe.. kna tunggu anis ada anak dulu lah baru boleh kasi baby main.. hehe

Puteri Nur Hidayah said...

Waaaa... comel btol lah. Serius ker bleh tempah nie..? Cam mana nk ambik nyer..?

Cik Zara said...

a ah boleh tempah.. pengambilan kita akan pos menggunakan pos laju malaysia ke alamat2 pelanggan..

Aireyn Ashra ツ said...

Comelnya kak zara buat . boleh jadi cikgu Seni ;)

Puteri Nur Hidayah said...

Oow..., cam tu ker.. Ok2! Bayaran macam mana plak..??

Cik Zara said...

terima kasih aireyn..doa2kan lah akak jadi cikgu seni..hehe

Cik Zara said...

@Puteri Nur Hidayahpembayaran hanya melalui transfer bank. sama ada maybank / BIMB (bank islam).

Aiza said...

mmg cumel..esp Squidward tuh.. hee :D

intanfirdaus247 said...

Salam cik zara yg very the creative ..:) salam kenal..p

Cik Zara said...

@Aizahehe..tq.. awak pun pandai mengait ape.. sy kalo pegi blog awak mesti skodeng2 dulu entri2 lama..hihi

Cik Zara said...

@intanfirdaus247hihi.. salam kenal.. :)

Puteri Nur Hidayah said...

Oow.. Bank? Say x reti lah cara bank2 nie.. Tak pe lah, nak usha2 dulu yg mana berkenan, i'll inform u later k..

Miss A said...

comelnyaaaaa! nak pesan macam mane eh? :3

Cik Zara said...

@Puteri Nur Hidayahokay..xpe. take ur time dear.. :)

Cik Zara said...

@Miss AUntuk pesan boleh tengok harga terlebih dahulu di menu tab "Order Code & Price" Lepas tu boleh isi "Oder Form" pada menu tab yang sama setelah membaca syarat2 pembelian.

adyna said...

comel octopus tue cantik ;)

Cik Zara said...

@adynahhehe..tq dear

sabella mohamad said...

comel gilaaa . kreatif la akak ! huii memang boleh buat bisnes ni ! ;D

roshi''dayahdayu'' said...

comel nya..nak nak nak hehehe

Cik Zara said...

@sabella mohamadhehe..tq bella.. :)

Cik Zara said...

@roshi''dayahdayu''hehe.tq.. Hehe

intanfirdaus247 said...

salam tgh ari zara cayang..:)

Cik Zara said...

selamat pagi dan tengah ari sekali kak intan..hehe..