Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Tempahan Dari seseorang

Cik Zara | 00:28 | 1Comments |
Asslamualaikum..

Hari tukan~~ 
Kita dapat tempahan yang agak pelik jugak dari seseorang ni. 
Maybe ramai yang tak tau benda alah ni. Korang penah dengar tak 'Tera-terabozu? 
Dulu kita pun tak pernah tapi kawan kita yang cerita pada kita.Jadi kita taulah jugak sikit-sikit. 

Kawan kita cakap tera-terabozu ni adalah kepercayaan orang jepun untuk memberhentikan hujan. 
Dia cakap lagi, dulu ada cerita tera-terabozu ni kat TV tapi kita tak tau pun. Dia kata maybe kita tak ingat kot. Sebab cerita ni dah lama dah time kita kecik-kecik dulu. Emmm.. Agaknya betullah kot kita lupaaaa.

Korang nak tengok gambar tera-terabozu ni tak? Nilah gambarnya..

Ihsan dari Incik Google

Okkay! Cukup pasal cerita tera-terabozu, kita nak cita pasal tempahan seseorang tu pulak. Kita dapat tempahan ni dari adik kita yang tengah praktikal. Kawan pejabat dia yang tempah. Jadi kita try mencari pattern kat internet. Dah jumpa kita terus je buat.

Nilah hasilnya. Nak tengok tak? Tutup mata dulu. Hehe
-
-
-
-
-


Allhamdulillah, customer tu puas hati dan kita lagilah terasa kepuasannya. Hihihi

CODE TEMPAHAN: TERATERBOZU (P1)



Thanks For Reading, Leave Your Comment!!


Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

1 comment:

Anonymous said...

hehehee...nk pink+grey bole...