Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Segmen: Blogwalking Akhir Tahun 2012

Cik Zara | 23:09 | 5Comments |
Nampak banner kat atas tu? Tadi saja-saja pergi blogwalking. Tiba-tiba ternampak segmen ni. Dah lama dah nak join segmen dan banyak juga yang jumpa blogger yang buat segmen tapi banyak yang tak berkenan di hati sebab banyak sangat syaratnya. Jumpa yang ni terus jatuh cinta. Haha.
Kalau nak join klik je banner tu ye, nanti dia akan bawa korang pergi menjelajah ke sana.
Ok, i tak nak cakap banyak nak tag sape eh? Emm, i pilih .....
dia
dan 
dia

Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

5 comments:

Soffiya said...

Salam , drop here :) do follow me , i will follow back ! =D

Mommy Aleesya said...

Salam... dah follow BlueYarn... Follow back kalau sudi... :) Cute blog nihhh... Hehehe

nurulakmal said...

selamat berblogwalking.. :)

Purplelicious said...

http://capturethestory.blogspot.com/

salam,, bw here.. do follow me , will follow u back :)

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/title-segmen-blogwalking-akhir-tahun.html