Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

First Baby

Cik Zara | 07:38 | 0Comments |
Asslamualaikum Semua..
'Pattern' yang mula-mula sekali kita buat adalah pokok kaktus dan love. 'First time' buat memang-memang sangat hodoh dan buruk. Nak tengok?

Buruk kan? Macam hantu..haha. Love tu pulak kemek..

Tu la 'croheting kita yang pertama, lepas tu kita mula belajar lagi buat 'bubbles'. See the picture below.


Lepas tu dah semakin okay kita improve lagi dengan menghasilkan pencil.

Haa, kan dah semakin baik. Itulah berkat berusaha dari tak pandai boleh jadi pandai. Agak-agak kalau jual mesti orang tak nak beli yang ni. Haha. Buruk yang amat sangat, kita pun kalau tengok 'pattern' ni rasa macam lagi bersemangat nak hasilkan sesuatu yang lebih baik daripada yang ni.


Thanks For Reading, Leave Your Comment!!


Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

No comments: