Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Big Love With Big Hug

Cik Zara | 02:09 | 7Comments |
Assalamualaikum
Kali ni I cuba buat love dalam saiz yang besar dan tak pernah buat lagi sebesar ni.
Nak tengok?

Buat ni sebab permintaan sepupu i yang nak kawen tahun depan. Mulanya dia nak dalam 200++ pcs. Memandangkan masa dah tak cukup dan i pun tak sanggup nak buat sebab dah dalam kategori terlambat. Hehe. 
So, dia request buat dalam saiz yang besar dari biasa yang i buat. Katanya nak letak dalam hantaran dia. Dia request dua biji love.


Tapi rasa macam tak puas hati je. sebab bentuk tak berapa nak cantik. Kalau dah diri sendiri tengok tak cantik apatah lagi orang lain kan? So, I kena buat lagi ni kena practice lagi buat. Hoho.



Apa? Ketinggian dan lebar love ni berapa? Em, Ketinggian 9.5cm manakala lebar 12cm. Agak besar jugak tapi korang x boleh peluklah. Nak hias atas meja study bolehlah. 


Lagi syok kalau love ni hadiah daripada orang yang kita sayang. Pakwe ke, eh! tak semestiknya pakwe tau, boleh jadi mak ayah, adik, kakak, abang or bff korang. Nak belajar pun rasa semangat je. Tengok buku terus jatuh cinta dan nak masuk meminang buku tu. Hehe





Dah puas tengok? I tak puaslah rasa nak pegang je selalu walaupun sendiri buat.
Ok, See Yaa!!


 
p/s: Ni la dua biji love saiz yang sebenar

CODE TEMPAHAN: BIG LOVE (P11)
Wassalam  ^____^

Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci