Harus Baca

Untuk Pelbagai Design Crochet Yang Comel-comel Sila Klik Pada Facebook BLUE YARN CRAFTING Pages
Contact Me
blueyarn88@gmail.com
cokolatte_ct88@yahoo.com.my

Mistine Egg White Mask Ada Dijual

Cik Zara | 07:19 | 0Comments |
Assalamualaikum
Egg White Mask mustahil korang tak tahu kan? Jadi kegilaan remaja sekarang kot. Mungkin ramai juga yang tak tahu dan ramai juga yang tahu.
Kat sini nak kongsi dengan korang, yang kami ada menjual egg white ni dengan harga yang berpatutan dan mampu milik oleh remaja kat luar sana.
Untuk tempahan atau pertamyaa boleh terus kunjungi page FB kami Blue Yarn Crafting :)
Kelebihan egg white ni adalah seperti berikut:
- Menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan
- Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
- Membantu menghilangkan blackhead & whitehead
- Memudarkan parut-parut halus
- Mengecilkan pori-pori kulit muka
- Mengecutkan jerawat
- Mengatasi kesan sunburn pada wajah
- Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress
- Mengurangkan masalah kulit berminyak
- Juga membantu mencerahkan kulit
- Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki/wanita


Mistine Egg White





Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci

Dekat Setahun Ada

Cik Zara | 08:44 | 0Comments |
Asslamualaikum
Fuuhhh! lama kot tak buka blog ni. Dalam masa setahun tak buka banyak benda yang jadi. Yang paling besar terjadi dah bertukar status. Dulu "cik" sekarang dan "puan". hihi. Dah dekat setahun jugak jadi cikgu. Sampai tak ada masa nak bermanja dengan blog. Bila cuti sekolah sibuk nak berkepit dengan suami. Dulu 12 jam dengan blog. Crochet pun dah lama jugak dah stop buat. Tak tau la bila nak start crochet balik. serius! rindu nak mengait tapi waktu kadang-kadang rasa sangat mencemburui. hehe.

Sekarang nak start blogging balik la. Rasa macam dah lama sangat tak blogging, tak join segmen dan semuanya tentang blog.. Rinduuunnyyyaaaaa!!

Lastly, nak belanja satu gambar kawen.Haha

gambar belah suami


Semakin Ramai Orang Suka, Semakin Ramai Orang Benci